Meer informatie over een registratiecode aanvragen

Uw achternaam is uw registratienaam

In de meeste gevallen is dit uw achternaam zonder tussenvoegsel (dus ‘Boer’ in plaats van ‘de Boer’). Wordt uw achternaam niet herkend? Probeer dan uw naam met tussenvoegsel. Heeft u ‘il’ of ‘el’ in uw achternaam (bijvoorbeeld 'El Idrissi')? Deze voegt u sowieso toe.

Uw e-mailadres

U vult hier uw e-mailadres in dat bij ons bekend is. Dat is het e-mailadres waar bijvoorbeeld uw betalingsmail naar wordt gestuurd.

Geboortedatum

Als u een account aanmaakt op uw computer of laptop kunt u uw geboortedatum intypen (met streepjes ertussen, geen / of \, dus bijvoorbeeld 01-01-1980). Gebruikt u een smartphone of tablet? Dan moet u uw geboortedatum selecteren. U klikt op de voorbeelddatum en kiest daarna het juiste jaartal, maand en dag. Dit kan door op het jaartal/maand te klikken links boven in de kalender.

SMS-code

Na het aanvragen van een registratiecode ontvangt u van ons een eenmalige SMS-code op het 06-nummer dat bij ons bekend is. Het kan tot 1 minuut duren voordat u deze SMS-code ontvangt. Nadat u de code heeft ingevuld ontvangt u van ons een e-mail met uw registratiecode waarmee u een MijnYmere-account kunt aanmaken. Let op! De SMS-code en registratiecode zijn niet hetzelfde! Vul bij registratiecode de code in die u per e-mail van ons heeft ontvangen.